зачлени се <
Java.com.mk
  форум # постови последен напис
Тука се дефинирани правилата за користење на форумот, предлагаме да ги прочитате правилата пред да почнат модераторите да ги ревидираат вашите постирања. Исто така тука можете да пишувате доколку има
топици #: 3
написи #: 11
последен пост од igor
во sto mi treba...
22.04.2008 09:48
Овде се што се однесува на тргање на bug-ови, нешта кои му фалат, а се итни и потребни итн.
топици #: 2
написи #: 28
последен пост од igor
во Нови функционално...
13.02.2008 22:08
тука у принцип е полно со ѓубре генерирано за тестерски цели
 
топици #: 2
написи #: 26
последен пост од igor
во Овде се тестира p...
15.07.2007 22:54
Проблем, помош некој, некој?
  форум # постови последен напис
Тука сите грешки кои не припаѓаат во некој од конкретните групи
топици #: 37
написи #: 219
последен пост од dj_kwin
во MySql проблем...
11.03.2012 21:02
Да ги отстраниме нејаснотиите при користење на различните IDE-а
топици #: 5
написи #: 16
последен пост од SkyDriver
во Визуелно Јава про...
20.04.2009 00:30
Простор за непознаници. На пример: Како да проверам коj JRE моментално ми е инсталирано?
топици #: 17
написи #: 69
последен пост од igor
во skolski problem...
17.01.2011 17:02
Јава
  форум # постови последен напис
 
топици #: 0
написи #: 0
 
топици #: 0
написи #: 0
 
последни написи
наслов автор тема датум/време
одговор: Тема за тест ... igor Тема за тест ... 18.04.2012 20:11
MySql проблем dj_kwin MySql проблем 11.03.2012 21:02
одговор: novajlija vo java igor novajlija vo java 19.11.2011 21:00
novajlija vo java livada novajlija vo java 11.11.2011 15:28
одговор: skolski problem igor skolski problem 17.01.2011 17:02
skolski problem cenevz skolski problem 04.01.2011 00:42
одговор: Помош околу компајлирање igor Помош околу компајлирање 03.11.2010 10:26
Помош околу компајлирање христијан Помош околу компајлирање 27.10.2010 13:39
одговор: Password igor Password 14.06.2010 11:42
Password Jovan.74 Password 03.06.2010 18:48
одговор: sto e problemot igor sto e problemot 18.05.2010 00:36
Се бара Java програмер за изработка на проект - ИТНО Aleks37 Се бара Java програмер за изработка на проект - ИТНО 11.04.2010 15:49
одговор: Interesno mi e ova - gorgonopsid Interesno mi e ova - 10.04.2010 22:58
Interesno mi e ova - gorgonopsid Interesno mi e ova - 10.04.2010 22:53
одговор: sto e problemot gorgonopsid sto e problemot 08.04.2010 19:46
одговор: sto e problemot spanco sto e problemot 07.04.2010 00:20
одговор: Збирка задачи Java? dac_risto Збирка задачи Java? 02.02.2010 13:29
одговор: Збирка задачи Java? igor Збирка задачи Java? 29.01.2010 00:37
одговор: Збирка задачи Java? Lakilaki Збирка задачи Java? 27.01.2010 18:09
одговор: multithreat igor multithreat 13.01.2010 19:54
одговор: multithreat ane well multithreat 13.01.2010 13:46
одговор: multithreat igor multithreat 11.01.2010 23:47
одговор: multithreat ane well multithreat 10.01.2010 17:06
одговор: multithreat igor multithreat 08.01.2010 15:09
одговор: sto e problemot igor sto e problemot 08.01.2010 15:06
multithreat ane well multithreat 05.01.2010 18:11
sto e problemot gorgonopsid sto e problemot 29.12.2009 10:53
Копче што работи по дати perosf Копче што работи по дати 13.09.2009 01:18
Потреба од ЈАВА програмер ace6vel Потреба од ЈАВА програмер 01.09.2009 10:05
одговор: Zaglaviv , mi treba pomos Martinmax Zaglaviv , mi treba pomos 29.07.2009 19:08
Zaglaviv , mi treba pomos Martinmax Zaglaviv , mi treba pomos 29.07.2009 18:36
sun java сетрификат mitrev83 sun java сетрификат 12.07.2009 18:16
одговор: Поздрав angel Поздрав 11.07.2009 18:21
одговор: Мониторинг на објекти (UDP) pankipan4e Мониторинг на објекти (UDP) 07.07.2009 20:31
одговор: Мониторинг на објекти (UDP) igor Мониторинг на објекти (UDP) 03.07.2009 01:38
одговор: Мониторинг на објекти (UDP) pankipan4e Мониторинг на објекти (UDP) 22.06.2009 01:26
одговор: Мониторинг на објекти (UDP) igor Мониторинг на објекти (UDP) 19.06.2009 15:10
Мониторинг на објекти (UDP) pankipan4e Мониторинг на објекти (UDP) 16.06.2009 18:17
одговор: Memo type ..Longchar problem? igor Memo type ..Longchar problem? 13.05.2009 00:58
Memo type ..Longchar problem? peromk Memo type ..Longchar problem? 10.05.2009 17:34
одговор: Проблем SkyDriver Проблем 28.04.2009 22:21
одговор: Визуелно Јава програмирање со Eclipse SkyDriver Визуелно Јава програмирање со Eclipse 20.04.2009 00:30
одговор: Визуелно Јава програмирање со Eclipse vik Визуелно Јава програмирање со Eclipse 15.04.2009 15:56
Визуелно Јава програмирање со Eclipse SkyDriver Визуелно Јава програмирање со Eclipse 15.04.2009 02:07
одговор: Не е проблем интересна работа igor Не е проблем интересна работа 03.04.2009 23:32
одговор: servlet ??? igor servlet ??? 27.03.2009 22:01
servlet ??? peromk servlet ??? 25.03.2009 18:19
hash table invisiblee hash table 13.12.2008 18:45
одговор: Што е потребно? igor Што е потребно? 10.11.2008 16:38
одговор: Што е потребно? The One Што е потребно? 05.11.2008 12:30
Copyrights © 2007 by Java.com.mk
Powered by Supernova v.0.01 beta
JavaTM и Java-базираните ознаки се трговски марки или регистрирани трговски марки на Sun Microsystems, Inc. во САД и други држави. Java.com.mk никако не соработува со Sun Microsystems, Inc.
Сите други трговски марки се сопственост на нивните сопственици.